058-2037035

Betaalbare schoorsteenveger Leeuwarderadeel Noord

Betaalbare schoorsteenveger door Schoorsteenveger Friesland

Wij zijn een gediplomeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen tegen een scherp tarief. Alle werkzaamheden worden op professionele wijze uitgevoerd, zónder overlast, schade of vuil. Bijvoorbeeld de reparatie van schoorstenen, schoorsteenreiniging, schoorsteeninspectie, dakgevelreiniging, betaalbare schoorsteenveger, dakpannenreiniging, zonnepanelen schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten.

Voorkom een schoorsteenbrand!

Bij het stoken(verbranden) van hout, kolen of olie komen onverbrande deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. Vaste brandstoffen, zoals hout en kolen, zorgen voor meer vervuiling. Uit de rook kan creosoot ontstaan, een aanslag die kan branden en een schoorsteenbrand tot gevolg kan hebben. Schakel een specialist in om dit op tijd te verhelpen door uw schoorsteen op tijd te laten reinigen!

Betaalbare schoorsteenveger. Hoe gaan wij te werk?

Wij werken uitsluitend met professionele schoorsteenvegers die met de nieuwste technologie werken om uw probleem te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met vakmensen te werken is de kans op verdere problemen minimaal. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw dakreparatie vaak meteen uitvoeren. Bij calamiteiten wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Bel nu vrijblijvend!

Heeft u dringend een schoorsteenveger nodig voor uw schoorsteen of dak? Ook voor een offerte en/of advies kunt u ons bereiken via ons servicenummer. Bel deze middag 058-2037035 voor betaalbare schoorsteenveger. Schoorsteenveger Friesland staat het hele jaar voor u klaar.

Allround schoorsteenveger in Leeuwarderadeel Noord en omgeving

Is uw schoorsteen aan inspectie en reiniging toe? Voorkom een schoorsteenbrand en wacht dus niet te lang. Neem contact met ons op via 058-2037035 of gebruik het contactformulier. Bij ons regelt u een schoorsteenveger snel en gemakkelijk.

Woont u in de regio Leeuwarderadeel Noord en wilt u snel hulp voor uw schoorsteen of rookkanaal, bel ons. De schoorsteenvegers van schoorsteenvegersbedrijf Leeuwarderadeel Noord zijn elke dag bij u in de buurt om uw schoorsteen, dakpannen of zonnepanelen te reinigen of te herstellen.

Schoorsteenveger Leeuwarderadeel Noord helpt u bij:

 • Schoorsteenvegen en inspectie
 • Bouwen en schoonmaken van rookkanalen
 • Dakkapel, zonnepanelen en dakpannen reiniging
 • Camera inspectie en gevelreiniging
 • Nok reparatie en renovatie
 • Lekkages opsporen en repareren
 • Vogelnesten verwijderen

We zijn snel ter plaatse

Onze schoorsteenvegers helpen bij het herstellen van uw dak, schoorsteenvegen en inspectie en eventuele dak- of gevelreiniging, nok reparatie en renovatie of het bouwen van rookkanalen of lekkages opsporen en repareren. U krijgt professioneel advies en we repareren en reinigen vaak ter plaatse. Bekijk onze tarieven »

Heeft u vragen bel gerust!
Bel deze middag met 058-2037035 en we helpen u direct, waar ook in Friesland.

Wij zijn werkzaam in de volgende buurten e.o
 • Finkum, Leeuwarderadeel
 • Hijum, Leeuwarderadeel
 • Oude Leije, Leeuwarderadeel
 • Stiens, Leeuwarderadeel
ASPB Erkende Schoorsteenveger Leeuwarderadeel Noord

Betaalbare schoorsteenveger in Leeuwarderadeel Noord? Onze medewerkers staan deze middag voor u klaar!

058-2037035